Poziv na predavanje “EBRD BAS Program”

Pozivamo vas na predavanje “EBRD BAS Program – poticanje ženskog poduzetništva kroz bespovratno sufinanciranje savjetodavnih usluga i edukaciju” koje će se održati u sklopu gospodarske izložbe HISTRIA 2012., 09.02.2012. u 14:00 sati u Puli, u Domu Hrvatskih branitelja (Velika dvorana na katu).

BAS Program (Business Advisory Services) Europske Banke za obnovu i razvoj omogućuje malim i srednjim hrvatskim privatnim tvrtkama lakši pristup širokom spektru savjetodavnih usluga. Cilj BAS Programa je povećanje konkurentnosti i poticanje razvoja poslovanja malog i srednjeg poduzetništva te jačanje komercijalno održive infrastrukture poslovnih savjetnika u RH.

Prezentacija govori o novoj liniji subvencioniranja ženskog poduzetništva u Hrvatskoj koju je EBRD BAS Program započeo krajem 2011. i trajat će dvije godine, a predavač će biti gospođa Višnja Mrakovčić Supek iz EBRD-a Zagreb. Ideja je prenijeti informacije o tome koje tvrtke su prihvatljive kao korisnici ove subvencije te za koju vrstu savjetodavne usluge. Nadalje, cilj je objasniti tijek cijelog procesa, od prijave za subvenciju, preko realizacije projekta pa sve do završetka i isplate subvencije.

EBRD BAS linija ostvaruje se putem izravnih potpora tvrtkama i obrtima, niza radionica za žene početnice i žene s etabliranim poslovima te mentorstvom prema načelu “uspješna poslovna žena savjetuje poslovnu ženu”. Potencijalne korisnice mogu biti žene većinske vlasnice i voditeljice tvrtki koje imaju potrebu za poslovnim savjetovanjem, a u obzir dolaze i poduzetnice na počecima realizacije svojih poslovnih planova. Predavanje je namijenjeno ženama poduzetnicama, onima koji se bave poduzetništvom i poslovnim savjetnicima (konzultantima) čije usluge mogu biti subvencionirane kroz program.

Scroll to Top