Svijet biljaka

Ljekovite biljke i kozmetički proizvodi

Svijet biljaka

Vlasnica: Dubravka Orlić Bašlin

Adresa: Antonio Smareglia 65, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 511 310

Mail: dubravka@svijet-biljaka.hr

Web – Svijet biljaka: www.svijet-biljaka.hr

Web – Fitoaroma: www.fitoaroma.hr

Web – Lisa verde: www.lisa-verde.com

Web – Rosa vita: www.rosa-vita.com

Djelatnosti:

Tvrtka Svijet biljaka d.o.o. bavi se kontroliranom ekološkom proizvodnjom sadnica ljekovitoga i aromatičnog bilja, podizanjem nasada ljekovitog bilja s kooperantima i vlastitih nasada, primarnom preradom različitih ljekovitog biljnih vrsta: lavanda, lavandin, ružmarin, kadulja, smilje, lovor, čempres, smrikva, geranij, komorač, timjan i mirta. Metodama parne destilacije i ekstrakcije čiji je osnovni sadržaj proizvodnja prirodnih aromaterapijskih i kozmetičkih proizvoda po načelima certificirane ekološke proizvodnje HR-EKO-05, ECOCERT SA i HALAL standardima. Tvrtka Svijet biljaka d.o.o svoj razvoj temelji na nekoliko programa iz kojih su kreirani novi brendovi proizvoda temeljeni na vlastitim patentima i licencama.

Fitoaroma je naša glavna robna marka trenutno u fokusu naše proizvodnje i ponude na tržištu. Radi se o prirodnoj kozmetici namijenjenoj za aromaterapiju, fitoaromaterapiju i osobnu njegu.

Lisa verde čine prirodni aroma sprejevi različite funkcionalne namjene za njegu, prevenciju zdravlja i osobnu zaštitu.

Rosa vita je inovativna prirodna anti-age kozmetika i dodatci prehrani bazirani na najnovijem nutrientu – ružmarinskoj kiselini.

Aroma lite je ime za novo inovativno rješenje za kontroliranu primjenu biljnih kompleksa u kliničkoj aromaterapiji primjenom nanotehnologije (CAT-14 Nanotechnology Clinical Aromatheraphy System Device). Sustav je patentiran i pripravljen za implementaciju u hotelske sustave kao projekt za unapređenje turističke ponude unutar kategorije zdravstvenog turizma (tzv. Zdrave sobe).

Aromasept je inovativni proizvodni program dezinfekciju ruku prostora i površina na bazi eteričnih ulja i klor dioksida.

Scroll to Top