Priopćenje za medije: Coworking centar Pula, 22.01.2024.

U prostorima  Coworking, Pula u ponedjeljak, 22.01.2024.g pod pokroviteljstvom IDA d.o.o. organiziran je   razgled centra i predstavljanje proizvoda i usluga članica BPW Pula.

Skup pod nazivom “Kupujmo domaće jer tako jačamo lokalnu zajednicu” omogućio je članicama da vide mogućnosti drugačijeg organiziranja, ne rada od kuće ili u samostalnim prostorima, nego u coworking uvjetima. Nakon obilaska Coworking centra upućene su pozdravne riječi IDA d.o.o. u čije ime se obratila Marinela Kolić. Poduzetnice koje rade u Coworkingu dr.sc. Tea Zubin Ferri (tvrtka Marlab d.o.o.) i Iva Tominović Matas ( Green Hypnotic d.o.o.) predstavile su svoje djelatnosti i radne uvjete u Centru.

Predsjednica Udruge BPW Pula dr.sc. Alida Perkov u svom uvodnom obraćanju naglasila je potencijal tradicije kao gospodarskog resursa kod mikro i malih poduzetnica, ali i suvremene poduzetničke trendove. U tom kontekstu BPW potpredsjednice Mojca Tavčar Benčić i Izabela Vitasović uvele su nas u svijet poduzetništva temeljen na tradicijama, ali i suvremene soft, konzultantske trendove. Pojedinačno su se predstavile iz područja usluga Mojca Tavčar Benčić sa Coaching Business, Dubravka Mikić sa edukacijama u školi Porta Vitae, Sabina Valić sa projektima Informo, Sanja Kapor predstavila je poliklinuku Salus. Proizvođačice su nam predstavile i i organizirale degustaciju: Izabela Vitasović, vina Teraboto Vodnjan i Mikela Buršić Lisjak, OPG Stancija Buršić sa suhomesnatim proizvodima. Svoje je literarne uspjehe predstavila Marilena Dužman, a Slavica Bezić, obrt Hand Art, predstavila je svoje rukom oslikane svilene predmete i kao i ručni rad vunenih torbica i ostalih modnih detalja. Obrtnica Dorijana Močibob, obrt Montaro, predstavila je svoje kolekcije proizvoda od svile.

Svako druženje mikro i malih poduzetnica  prilika je za ugovaranje novih poslova i otvaranje novih tržišta, stoga je Predsjednica Alida Perkov zahvalila još jednom institucijama i medijima što na taj način podržavaju žensko poduzetništvo.

Scroll to Top