Poziv na humanitarni bal

I ove godine se nastavlja tradicionalna humanitarna aktivnost Lions cluba Pula koja se temelji na brizi prema bolesnicima. U tu svrhu, lani pokrenuta akcija prikupljanja sredstava za nabavku električnih kreveta za intenzivnu njegu i antidekubitalnih madraca za odjel Neurologije Opće bolnice Pula nastavlja se i ove godine organizacijom humanitarnog bala pod motom “BUDI ANĐEO LIONIZMA”.

Bal će se održati u prostorima Doma hrvatskih branitelja 17. veljače 2012. godine s početkom u 20,00 sati, uz glazbu sastava Duo Magnolija i goste iznenađenja. Pozivamo građane da nam se pridruže i uz dobru zabavu učine dobro djelo pomažući potrebitima. Tijekom bala prodavat će se humanitarna lutrija i bit će ponuđena licitacija slika i drugih eksponata kojima će se potpomognuti akcija prikupljanja sredstava.

Anđeli koji tradicionalno učestvuju i pomažu u organizaciji i ostvarenju dobrih djela i ove godine su članice iz BPW Prvi hrvatski klub Pula, udruga Bokelja Pula, a očekujemo aktivno učešće i drugih fizičkih i pravnih osoba.

Pozivaju se građani da kupnjom karata od 150 kuna (u koju je uključena večera) daju svoj doprinos realizaciji ove humanitarne akcije.

Obzirom da se tradicionalni humanitarni bal održava u periodu karnevalskih fešta poželjne su i maske.

Karte se mogu rezervirati na e-mail lionsclubpula@gmail.com ili telefon 098 939 1651, te kupiti u parfumeriji Fendi – Anticova 11, Pula ili na recepciji Doma hrvatskih branitelja 17. veljače 2012. od 19 do 20 sati.

Scroll to Top