Zona motiva

Wellness program i fizikalna terapija

zona motiva d.o.o. za uslužne djelatnosti

Vlasnica: Sandra Mraović Deković, mag.oec, Specijalist za ljudske potencijale

Adresa: Brulo 1, Hotel Valamar Diamant, 52440 Poreč

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)99 8453827

Mail: sandra@zonamotiva.hr

Web: www.zonamotiva.hr

Djelatnosti:

  • Balance Mediterranean Spa

Jedinstvena atmosfera i bogata ponuda wellness centra oplemenjena je DeStress Signature Tretmanima te Stress Relief Ritualima u kojima je zapisana povijest i filozofija kvalitetnog i opuštenog života na Mediteranu, danas toliko potrebna modernom poslovnom čovjeku. U tretmanima se koristi organska kozmetika lokalnih i priznatih internacionalnih proizvođača, proizašla iz ljekovitog i umirujućeg mediteranskog bilja uz vrhunske kozmetičke sastojke.

  • Fiziocentar Deković

U FizioCentru Deković koriste se visokoučinkovite specijalne metode i tehnike, po kojima se ujedno i razlikuje od ostalih centara, te klasične procedure fizikalne terapije čijom se kombinacijom postižu izuzatno jaki i brzi efekti. Upotreba svjetski priznate visoke tehnologije u fizioterapeutskom procesu značajno doprinosi učinkovitom liječenju različitih bolnih stanja, osiguravajući tako brži opravak i povratak svakodnevnim aktivnostima.

  • Lift Up – Stress Free Concept

Stress Free Concept predstavlja koncept implementiranja jedinstvenih visokoučinkovitih programa koji omogućavaju organizacijama i osobama na visokim upravljačkim pozicijama cjelovitost u razumijevanju, upravljanju i eliminaciji stresa.

Lift Up – Stress Free Concept učinkovito spaja Poslovnu edukaciju, Fizikalnu terapiju i Wellness programe kojima se osnažuju fizički, mentalni i emocionalni kapaciteti pojedinca.

Instagram: www.instagram.com/liftup_stress.free.concept

Scroll to Top