Novosti

Mjesec poduzetništva

Mjesec poduzetništva je vrlo dinamičan. Rezervirajte si datume, ima za svakog ponešto! Na sve aktivnosti u mjesecu poduzetništva u kojima sudjeluju BPW članice pozvane su sve ostale članice : Četvrtak 16.11.2023. u 18 sati, u 3MC Placa u Medulinu: Žene od A-Ž. Sudjeluju naše članice Mojca Tavčar Benčić, Dolores Pušar Banović, Marilena Dužman, Jelena Vitasović. Ulaz …

Mjesec poduzetništva Više »

Pula City Tour

BPW newsletter 11/23

Poštovane i drage članice BPW Pula, spettabili socie, ljetno druženje članica BPW bilo je intenzivno, s puno aktivnosti i susreta. Jesensko druženje je u znaku podrške ženskom poduzetništvu: Radujemo se novim druženjima!

Suradnja BPW Pula i Žene za otok Krk

U subotu 23. rujna 2023. održali su se poslovni susreti dvije udruge – BPW Pula i Žene za otok Krk. Susreti su se održali u hotelu Maritim na Krku.

BPW newsletter 10/23

U srcu smo sezone, traje turistička žetva, a uspješni poslovi sklapaju se i u drugim djelatnostima. BPW klub već se sprema za nove aktivnosti nakon ljetne pauze.

Događanja srpanj-rujan 2023.

Lipanj je prošao u znaku brojnih događanja koje su uspješno organizirale naše članice ili BPW partneri (druženje sa Dubravkom Orlić Bašlin u Svijetu biljaka i obilježavanje Equal pay day; Summer mingles Medulin s Women in Adria, večer sa Elis Lovrić na Monte Zaro). Pred nama su sada događanja planirana za ostatak ljeta.

BPW Newsletter 6/2023

Nakon sudjelovanja na Kaserballu, najavljujemo nova događanja – inovativno turističko vođenje Pule i godišnju skupštinu BPW Pula.

Pozivnica za Kaiserball 2023.

Pozivamo vas na Kaiserball! Povodom 110 obljetnice otvaranja nove zgrade Marine Kasino, u Domu hrvatskih branitelja, u nedjelju 30. travnja s početkom u 19 sati održat će se povijesni Kaiserball. 

Događanja veljača/početak ožujka 2023.

Želimo vas obavijestiti o događanjima BPW udrugu u veljači i na početku ožujka. Najavljujemo obilježavanje 5. obljetnice Medulin FM, posjet poduzetnicama Lanišća i druge aktivnosti.

Manifestacija Istra u riječi i slici

Pozivamo vas da svojom nazočnošću podržite jednodnevno predstavljanje BPW poslovnih žena i poduzetnica s dostignućima u kulturi i umjetnosti na dan 29. studenoga 2022. s početkom u 18 sati u Arheološkom Muzeju u Puli.

Aktivnosti u studenom i prosincu

Nakon našeg aktivnog sudjelovanja u povijesnom balu 8.10.2023. te posjete Saboru 19.10.2022., na kraju godine nastavljamo s redovitim mjesečnim aktivnostima – Lobbying dor Shopping i dr.

Scroll to Top