Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Na svjetski dan poduzetnica 19.11.2020. BPW Pula organizira Zoom sastanak u 19 sati. Sastanak će trajati oko 60 - 75 minuta.

Na početku će nas s par riječi pozdraviti naše partnerske institucije, a zatim će se svaka članica pojedinačno predstaviti sa svojim proizvodima i uslugama. Na kraju sastanka možete postaviti razna pitanja Izvršnom odboru.

Zbog potrebe reguliranja BPW Zoom sastanka krajnji rok prijave je 15.11.2020. Prijavite se našoj tehničkoj moderatorici na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. s kopijom prijave predsjednici BPW Pula Alidi Perkov. Tehničke / pristupne informacije za ovaj Zoom sastanak poslali smo vam u mail poruci.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.