Prvi hrvatski klub Pula – Associated Club Pula, Croatia

lobiranje, umrežavanje i poticanje ženskog poduzetništva

Tko smo mi​

Povijest i aktivnosti

BPW (Business and Professional Women) je nevladina međunarodna organizacija osnovana 1931. godine u Genevi, s federacijama i afilijacijama u 112 zemalja svijeta, te ima konzultativan status prve kategorije u tijelima UN. Zanimljivo je da je i Jeste li znali da je i Eleanor Roosevelt bila BPW članica

BPW – Prvi hrvatski klub Pula je prva udruga u Hrvatskoj i na području jugoistočne Europe. Broji dvestotinjak članica i prijatelja na području Istarske županije i diljem Hrvatske. Osnovni program kluba je poslovno informiranje, poslovno educiranje i poslovno lobiranje. Klub je osnovan 03.03.2001. godine.

BPW Prvi hrvatski klub Pula, sukladno svojem programu redovito održava mjesečne sastanke sa svojim članicama, s prezentacijama raznih gospodarskih tema, promovira umrežavanje žena kroz projekte Lobbying for shopping i Pre-klasterizaciju.

U svom radu klub je članica i sudjeluje u aktivnostima internacionalnih skupina žena, prvenstveno BPW Adrionnet i BPW Danube Net.

01

— Promicanje poduzetništva

Radimo na promicanju i unapređivanju poduzetništva i poduzetničke kulture poslovnih žena i poduzetnica i provođenje zajedničkih akcija, te postizanju visokih standarda svoje profesije.

02

— Edukacija i usavršavanje

Potičemo žene u prihvaćanju edukacije, profesionalnog usavršavanja i specijalizacije, te korištenju svojih radnih sposobnosti i inteligencije u cilju vlastitog probitka, kao i napretka drugih.

03

— Jednakost i suradnja

Djelujemo na davanju jednakih mogućnosti i statusa ženama u gospodarskom, društvenom i političkom životu zemlje, te na otklanjanju diskriminacije, uz promoviranje prijateljstva, suradnje i razumijevanja među poslovnim ženama i poduzetnicama svih zemalja.

PARTNERi udruge

Istarska županija
Grad Pula
Obrtnička komora Istarske županije
Istarska razvojna agencija
Općina Ližnjan
Povežite se

Javite nam se ako želite postati naša članica!

Upoznajte poslovne žene iz Istre i drugih dijelova Hrvatske, umrežite se i uspostavite nove poslovne kontakte, promovirajte svoje usluge i proizvode

Scroll to Top