BPW je član

BPW Adrionnet

Što je BPW AdrionNet

Ideja

BPW AdrionNet je projekt umrežavanje poslovnih i profesionalnih žena u jadransko-jonskoj regiji.

BPW Pula je osnivač ove mreže poduzetnica jadransko-jonske regije, u kojoj sudjeluju istoimene udruge poduzetnica Grčke i Italije.

Osnovni ciljevi projekta su poslovno i projektno povezivanje mikro i malih obrtnica i poduzetnica te poslovnih žena, njihovo umrežavanje, forumi i radne grupe, te regionalnu suradnja i suradnja BPW klubova jadransko-jonske regije uz suradnju s regionalnim institucijama u dobivanju EU sredstava za poticanje ženskog poduzetništva.

Forumi

Prvi forum BPW AdrionNet održan je u Ateni, Grčka, 19. listopada 2018. pod pokroviteljstvom Gospodarske komore Atene, a domaćin mu je bila predsjednica BPW Athens Ioanna Lagoumidou. Tema foruma bila je Žensko poduzetništvo – novi horizonti.

Drugi Forum BPW AdrionNet održan je u Beneventu (Italija) 21. ožujka 2019. pod pokroviteljstvom Sveučilišta Sannio, a domaćin je bila FIDAPA BPW Italija. Forum je održan u sklopu događanja Žene u poslovanju, poduzetnice i europski gospodarski razvoj, u programu Kinetes.

Treći Forum BPW AdrionNet održan je u Puli (Hrvatska) 2. listopada 2020. pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i Hrvatskog sabora, a u potpunoj organizaciji nadahnutog tima BPW Pula. Zbog pandemije, Forum je prvi put održan u hibridnom obliku.

Četvrti forum BPW AdrionNet održan je 24. rujna 2021. u Palermu (Italija), a organizirala ga je Alida Perkov, predsjednica BPW AdrionNet, zajedno s BPW Italija, a koordinirala Giuseppina Seidita, potpredsjednica Membership BPWI i potpredsjednica AdrionNet-a. Tema foruma bila je “Poticanje i promicanje ženskog poduzetništva u jadransko-jonskoj regiji”.

    Povežite se

    Javite nam se ako želite postati naša članica!

    Upoznajte poslovne žene iz Istre i drugih dijelova Hrvatske, umrežite se i uspostavite nove poslovne kontakte, promovirajte svoje usluge i proizvode

    Scroll to Top