M.&S. OPTIMUS d.o.o.

Servis za čišćenje i održavanje, strojna obrada metala i drva

M.& S. OPTIMUS D.O.O za usluge i turistička agencija

Vlasnica: Sandra Božac

Adresa: St. Guran 21, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)91 788 1390, +385 (0)91 535 3551

Mail: info.msoptimus@gmail.com

Web: www.msoptimus.hr

Facebook: https://www.facebook.com/MS-Servis-za-%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje-i-odr%C5%BEavanje-ku%C4%87a-i-oku%C4%8Dnica-1950004831981731/

Djelatnosti:

Mi smo tvrtka M.&S. OPTIMUS, servis za čišćenje i održavanje. Bavimo se čišćenjem domova i poslovnih ureda te održavanjem i uređivanjem svih vrsta prostora od barova, hotela, hostela, apartmana, vila za odmor, bazena, okućnica. Vršimo košnju trave, hortikulturno uređenje dvorišta, voćaka, maslina, cvijeća, parkova. Pružamo kvalitetnu, trajnu i nadasve korektnu uslugu. Uz to, jamčimo i potpunu diskreciju naših djelatnika, kao i svih poslovnih partnera.

Nudimo vam i uslugu tokarenja, strojnu obradu metala i drva, te montažu PVC i ALU stolarije.U našem poslovanju težimo profesionalizmu kroz jasne procedure čišćenja i obrade prostora. Ulaganjem u kvalitetna sredstva i visoku tehnologiju čišćenja želimo biti “ogledalo” u čišći svijet svakom našem klijentu i dobar prijatelj okolišu pri postizanju toga cilja.

Kroz strojnu obradu metala i drva, težimo unificiranom proizvodu, jedinstvenom na tržištu. U montaži stolarije koristimo profesionalne alate, kako bi bila stručno izvedena, te ne bi izgubila određene performanse.U radu isključivo koristimo ekološka sredstva za čišćenje koja posjeduju certifikat ISO 9001 kao i vodoprivrednu dozvolu o biorazgradivosti.

Uz upotrebu najsuvremenijih ekoloških sredstava za kvalitetno čišćenje spremni smo udovoljiti višestrukim zahtjevima svojih korisnika.

Scroll to Top