Novosti

BPW newsletter 10/23

U srcu smo sezone, traje turistička žetva, a uspješni poslovi sklapaju se i u drugim djelatnostima. BPW klub već se sprema za nove aktivnosti nakon ljetne pauze.

Događanja srpanj-rujan 2023.

Lipanj je prošao u znaku brojnih događanja koje su uspješno organizirale naše članice ili BPW partneri (druženje sa Dubravkom Orlić Bašlin u Svijetu biljaka i obilježavanje Equal pay day; Summer mingles Medulin s Women in Adria, večer sa Elis Lovrić na Monte Zaro). Pred nama su sada događanja planirana za ostatak ljeta.

BPW Newsletter 6/2023

Nakon sudjelovanja na Kaserballu, najavljujemo nova događanja – inovativno turističko vođenje Pule i godišnju skupštinu BPW Pula.

Pozivnica za Kaiserball 2023.

Pozivamo vas na Kaiserball! Povodom 110 obljetnice otvaranja nove zgrade Marine Kasino, u Domu hrvatskih branitelja, u nedjelju 30. travnja s početkom u 19 sati održat će se povijesni Kaiserball. 

Događanja veljača/početak ožujka 2023.

Želimo vas obavijestiti o događanjima BPW udrugu u veljači i na početku ožujka. Najavljujemo obilježavanje 5. obljetnice Medulin FM, posjet poduzetnicama Lanišća i druge aktivnosti.

Manifestacija Istra u riječi i slici

Pozivamo vas da svojom nazočnošću podržite jednodnevno predstavljanje BPW poslovnih žena i poduzetnica s dostignućima u kulturi i umjetnosti na dan 29. studenoga 2022. s početkom u 18 sati u Arheološkom Muzeju u Puli.

Aktivnosti u studenom i prosincu

Nakon našeg aktivnog sudjelovanja u povijesnom balu 8.10.2023. te posjete Saboru 19.10.2022., na kraju godine nastavljamo s redovitim mjesečnim aktivnostima – Lobbying dor Shopping i dr.

Završnica obilježavanja 120. obljetnice vojnopomorskih manevara u Ližnjanu

Početkom rujna 1902. godine car i kralj Franjo Josip I. zadnji je put posjetio Istru te je sa svoje carske jahte “Miramar” usidrene u Ližnjanskom akvatoriju promatrao 4000 vojnika koji su sudjelovali u važnoj vojnoj vježbi čiji je cilj bio procijeniti i sagledati potencijalnu opasnost od pomorskoga desanta na istočnu obalu Istre.
Kako bi se ta obljetnica dostojno obilježila pred mjesec dana u prostorijama Turističke zajednice Općine Ližnjan otvorena je izložba fotografija o Ližnjanu pred Veliki rat, a na ližnjanskim je Punticama otkrivena informativna ploča o vojnopomorskim manevrima na području Ližnjana.

Business women

BPW Newsletter br. 8, rujan 2022.

Približava se mjesec poduzetništva, s posebnim naglaskom na dan ženskog poduzetništva. BPW Pula sudjeluje u raznim aktivnostima u listopadu 2022. Zajedno smo pripremili nekoliko događanja, jer gospodarstvo ima mnogo lica.

BPW Newsletter br. 7, rujan 2022.

Drage naše članice, pred nama je dinamična jesen s brojnim događanjima, od kojih vam izdvajamo sljedeće: Subota 08.10.2022. u 18 sati Povijesni bal u Vela Neri Šišan. Poželjni su povijesni kostimi, prijave za večeru kod Dule Černjula na 091 208 6211. Ujutro je znanstveni skup posvećen valorizaciji vojnopomorske baštine s početkom u 9:00 sati u …

BPW Newsletter br. 7, rujan 2022. Više »

Scroll to Top