Magic Woman Ljubljana 27.01.2017.

Poštovane članice BPW kluba, pred nama je vrlo dinamična godina, koja će obilovati poslovnim umrežavanjima, ali i zanimljivim predavanjima, edukacijama i stručnim putovanjima.

Kao što je najavljeno, dobili smo poziv od slovenskih poduzetnica za sudjelovanje BPW Pula u lijepom poduzetničkom druženju Magic Woman Ljubljana, koje će se održati u petak 27.01.2017. godine. Svoj dolazak su između ostalih, potvrdile Madi Sharma i Marion Volk.

Organizatorice su omogućile članicama BPW Pula besplatno izlaganje i prodaju njihovih proizvoda i usluga na samom događanju, zajedno sa slovenskim kolegicama.

Cijena večere je 20 €, a plaća se pri dolasku na događanje. Detalji programa nalaze se na stranici http://www.koikonfait.com/fr/e/5849f8e00cdaab682e4c8c27/magic-women.

Plan stručnog putovanja:

Petak 27.01.2017.

Polazak iz Pule u 12,30 sati.

Smještaj u hotelu s 4* u Ljubljani koji je nedaleko našeg restorana.

Večernji program sastoji se od niza događaja koji uključuju najprije formalne okrugle stolove i prodajne izložbe (gdje se može prijaviti i BPW Pula), a zatim revijalno predstavljanje poduzetnica i druženje uz Gala večeru.

Subota 28.01.2017.

Nakon doručka sljedi vođeni razgled Ljubljane i ručak, eventualni shopping po dogovoru i povratak u Pulu u popodnevnim satima.

Cijena kompletne usluge prijevoza, smještaja u dvokrevetnoj sobi, vođenja i subotnjeg ručka (detalji u privitku) je 660 kn na bazi 35 osoba.

Molimo vas da potvrdite vaš interes najkasnije do ponedjeljka 09.01.2017. tajnici udruge Patriziji Šegon na email patriziasegon@gmail.com, sa sljedećim podacima: prezime i ime, e-mail, mobitel, vrsta usluge (jednokrevetna ili dvokrevetna soba).

Temeljem vaše prijave, kontaktirat će vas djelatnik putničke agencije za reguliranje izravnoga plaćanja.

Očekujemo vaš odaziv u velikom broju. Veselimo se druženju sa slovenskim poduzetnicama!

Scroll to Top