Obrt Guranis

Seoski turizam, domaći proizvodi i unikatni suveniri, catering i organizacija proslava

Obrt Guranis

Vlasnica: Sandra Božac

Adresa: St. Guran 21, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Mail: guranisusluge@gmail.com

Web: http://www.guranis-usluge.hr

Facebook: https://www.facebook.com/Obrt-Guranis-Mali-raj-OPG-Bo%C5%BEac-Sandra-311107668914890/

Djelatnosti:

Stancija Guran i kuća za odmor “Božac”, te sobe i seoski turizam “Casa Rustica” nalaze se u Istri, 3 km istočno od Vodnjana, na cesti prema Barbanu.

Živimo na ovom obiteljskom ruralnom gospodarstvu od 1992. godine, odnosno od kada smo došli na ideju o obnavljanju starog imanja. Cijela obitelj marljivo zajednički radi, uživamo u dolasku svakog novog gosta i radujemo se svakom novom susretu s njima.

Organiziramo razne radionice uz stručno vodstvo: kuhanje, spravljanje zimnice, izrada kolača, slikanje, obrada kamena, obrezivanje bilja, itd.

Svi gosti i posjetitelji mogu na našem gospodarstvu kušati i kupiti sve naše proizvode i unikatne suvenire, te sudjelovati u izradi vlastitih aranžmana. Nudimo kompletnu organizaciju svih svečanosti i proslava: pričesti, krizme, zlatne ili srebrne obljetnice vjenčanja, rođendani, godišnjice te svih drugih svečanih trenutaka, od vaše ideje do realizacije. Vjenčanje možete organizirati u intimnom ambijentu prirode, uz bazen, zelenilo i mirnoću sela, ili na zelenoj površini ispod stoljetnog stabla stare murve ili u romantičnoj atmosferi u vrtu ili uz kamin. Naš prostor idealan je za manja i nešto intimnija vjenčanja ali ne manje bitna, jer i ona mogu biti vrlo posebna i uz našu pomoć zapamćena.

Radimo i usluge cateringa na terenu za sve proslave i prigode.

Organiziramo druženja roditelja, djece, odgajatelja i učitelja na završetku školske godine, po posebnim programima i stručnom vodstvu odgajatelja.

Svim namjernim gostima ili slučajnim prolaznicima, kao i svim korisnicima usluga Obrta Guranis, želimo veliku dobrodošlicu na stanciju Guran, u naše smještajne kapacitete, te seoski turizam.

Scroll to Top