BPW udruga proslavila 14. obljetnicu

BPW Prvi hrvatski klub Pula, udruga poslovnih žena koja okuplja više od 200 istarskih poduzetnica, u petak 07.03.2015. proslavio je međunarodni Dan žena i 14 obljetnicu osnutka udruge. Članice kluba družile su se uz večeru, a u radnom dijelu večeri predstavljene su buduće aktivnosti udruge.

Predsjednica udruge, Dr. sc. Alida Perkov, naglasila je važnost umrežavanja i osnaživanja poslovnih žena, te se osvrnula i na pitanje etičnosti u poslovanju – ove aktivnosti i vrijednosti BPW udruga zastupa od samih svojih početaka. Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika Grada Pule, istaknula je značaj udruge i podršku Grada svim aktivnostima umrežavanja poslovnih žena.

Tijekom večeri podijeljene su zahvalnice istaknutim članicama, članice BPW klupa predstavile su svoje proizvode i usluge na tradicionalnom “Lobbying for shopping” izlaganju proizvoda, održane su dvije modne revije članica (kreacije Anje Stehlik i linija poslovnih torbi “Concrete” članice Patrizie Milani). Sav iznos od prodaje torbica doniran je projektu “Jedno dijete jedna slikovnica” koje provodi Kristina Bulešić.

Photo by Regional Express:

{gallery}2015/candles,width=180,height=101{/gallery}

Video:

{youtube}3W_K5t3l-ec{/youtube}

Scroll to Top