Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

SporazumU svijetu poduzetništva ova je godina posvećena usmjeravanju edukacije i orijentacije žena prema tehničkim zanimanjima (STEM - Science, Technology, Engineering, Mathematics), zato jer je to djelatnost, prema podacima Ujedinjenih Nacija, gdje se znanje podjednako vrednuje i nema rodne razlike u plaćama.

Udio žena u tehničkim zanimanjima u RH i u svijetu je ispod 10% i potencijali sadašnjih i budućih poduzetnica nisu iskorišteni u tom području.

Povodom predstojećeg međunarodnog 10. Foruma BPW Danube net u Puli 4-5. studenog 2016., a koji je fokusiran na jačenje udjela žena u tehničkim zanimanjima, inovatorstvu i rukovođenju "Women in STEM, Inovation and Leadership", Stručno vijeće Politehnike Pula kao pokrovitelj Foruma odlučilo je smanjiti iznos školarine svim poduzetnicama za 10% za akademsku godinu 2016/2017.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.