Aktivnosti kluba u III, IV i V mjesecu 2019.

 

Aktivnosti BPW kluba se intenziviraju, pa vas obaviještavamo o kronologiji nadolazećih događanja.

Zahvaljujući zajedničkim pripremama našeg BPW tima volonterki, 1.ožujka 2019. imali smo vrlo lijepo i nezaboravno obilježavanje 18 obljetnice BPW, što je popratio Regional express i na čemu zahvaljujemo. Osim toga našu su obljetnicu popratili Medulin FM, Glas Istre, na sam dan žena i Radio Maestral.

Naša BPW članica Vlasta Urban Tripović poziva nas na obilježavanje Bokeljske večeri 16.3.2019. u 19 sati. Pozivnica sa svim detaljima nalazi se u privitku, pa ljubazno molimo da se izravno prijavite.

Članice delegacije BPW Pula boravit će u Rimu/Beneventu od 20.-24.03.2019. Na susretu s članicama dva kluba FIDAPA -BPW Rim razgovarat će se o mogućem kulturnom projektu “Dvije arene” i ostalim vidovima poslovne i prijateljske suradnje. Naše članice imat će i jedinstvenu prigodu razgledati dva iznimna kulturna spomenika, u koje pristup imaju samo najviše delegacije. Nadalje, održat će se susret u Campidoglio na temu “Žene iz Pule – Istre – u Rimu: poveznica u radu, pravima i uspomenama.” Na poziv senatora Maurizio Gasparri i u suradnji s ANVGD Roma članice delegacije posjetit će Palazzo Madama i imati susret u Senatu Republike Italije te razgovarati na temu Žene i institucije, Ženski svijet između povijesti, kulture i sjećanja u perspektivi Europskih država.

Članice kluba putuju za Banovinu (Viduševac, Glina) u subotu, 13.04.2019. Naši domaćini (Udruga žena Banovine) osigurali su sve obroke u Viduševcu i Glini ljubaznošću njihovog Udruženja obrtnika.

Scroll to Top