Suradnja BPW Pula i Žene za otok Krk

U subotu 23. rujna 2023. održali su se poslovni susreti dvije udruge – BPW Pula i Žene za otok Krk. Susreti su se održali u hotelu Maritim na Krku.

Cilj ovog susreta je međusobno predstavljanje članica ove dvije udruge, održavanje “Lobbying for shopping” događaja te potpisivanje Sporazuma o suradnji između BPW Pula i Žena za otok.

Neki od ciljeva ovog sporazuma, kojeg potpisuju dr.sc. Alida Perkov Predsjednica BPW Pula i osnivačica i predsjednica Udruge Žene za otok, politologinja Jovana Čutul uključuju:

  • Povećanje vidljivosti poduzetnica i poslovnih žena putem savjetovanja, konferencija te stručnih i znanstvenih istraživanja,
  • Promicanje “najbolje prakse” u ženskom poduzetništvu,
  • Poticanje partnerstava, međusobne suradnje i umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini, itd.

Istarske poduzetnice predstavile su svoje proizvodne i uslužne djelatnosti kroz “BPW Lobbying for shopping”, zagovaranjem kupovanja roba i usluga u poslovnim subjektima u vlasništvu žena. U sklopu “Lobbying for shopping” događaja tako se predstavile Dubravka Orlić Bašlin (asortiman kozmetičkih i zdravstvenih proizvoda mediteranskog bilja “Svijet biljaka” iz Vodnjana) i Dorijana Močibob (Galerija Montaro iz Motovuna s ručno oslikanom svilom). Poduzetnice Krka predstavile su svoje kozmetičke i umjetničke proizvode. BPW članice posjetile su Vinsku kuću Katunar, gdje su degustirale vrbničku žlahtinu, koje im je predstavila vinska dama Egle Katunar.

Nakon ovog susreta slijedi posjet poduzetnica Krka istarskim poduzetnicama.

Scroll to Top