Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Želimo vas obavijestiti o događanjima BPW udrugu u veljači i na početku ožujka. Najavljujemo sljedeće susrete:

09.02.2023. u 19:00 sati - Jelena Vitasović uputila je poziv članicama BPW na obilježavanje 5. obljetnice Medulin FM, u sportskoj dvorani OŠ Medulin. U programu sudjeluju i naše članice.

21.02.2023. u 18:00 sati, u IDA prostorijama u Puli, Mletačka 12, donosimo vam dvije atraktivne teme: Plaćena razmjena iskustva starih i novih poduzetnika - Projekt Erasmus (Sabina Valić, udruga Informo) i Kratki tečaj sommelierstva uz degustaciju Teraboto vina (Izabela Vitasović, univ. spec. oec. / Sommelier Teraboto vina i ekstra djevičanska maslinova ulja)

04.03.2023. - Posjeta poduzetnicama Lanišća povodom 22. obljetnice BPW Pula i praznika 8. ožujka - Dana žena. Hvala Marija Ribarić na organizaciji!

- 8:15 sati polazak autobusom ispred Konzuma (bivši Mercator Pula)
10:00 - 10:30 dobrodošlica u Općini Lanišće, dočekat će nas načelnica Roberta Medica i njezine vijećnice.
Nakon kave i dobrodošlice, informacija o Općini Lanišće, imamo razgled crkve i Spomen kuće pok. svećenika M. Bulešića
11.30 - 12:00 Račja Vas
12:00 - 12:40 Vodice - kratki razgled Speleokuće
13:00 JeloviceE - krajnja točka sjevera Istre, granica sa Slovenijom
Ručak u konobi Jelovice
15:00 povratak prema Lanišću uz
15:30 - 16:30 Brgudac, selo podno planinarske staze Korita, na 747 m nadmorske visine, razgled lokalnog muzeja

Napomena: Participacija za bus za članice (koje su uplatile članarinu za 2023 g.) je 20 € (na ŽR udruge) razliku refundira BPW.

Molimo da u mail poruci koju smo vam poslali pogledate opcije odabira ručka (piće nije uračunato u cijenu) te da se prijavite za ovaj izčet prema navedenim uputama.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.