Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Svjetski dan poduzetnica obilježava se 19. studenog u sklopu Mjeseca poduzetništva. Svake godine BPW Pula tim povodom omogućuje poduzetnicama međunarodnu promociju kroz BPW Danube net i BPW AdrionNet. No u uvjetima pandemije krenulo se u virtualne vode - najprije je 2020.g. realiziran web katalog poduzetnica a ove godine snimili smo 3-minutni promo film u kojem se kroz filmsku priču reklamiraju proizvodi tridesetak naših poduzetnica.

Premijera Promo filma i tiskovna konferencija održat će se u ponedjeljak, 29. studenog 2021.godine u 12 sati u Zajednici Talijana Circolo, Pula.

Ponosno napominjemo da je zbirno reklamiranje naših proizvoda i usluga kroz filmsku priču projekt bez presedana. Zato zahvaljujemo cijelom entuzijastičnom BPW Timu i našim snimateljima Medvid.

Zbog epidemioloških uvjeta Stožer nam je ograničio broj prisutnih, tako da su na premijeru u Circolu pozvani samo mediji, gosti i članice koje su se promovirale. Hvala na razumijevanju!

Međutim, kako bismo omogućili našim članicama i široj javnosti sudjelovanje u premijeri, mailom ćete primiti upute za online priključivanje na premijeru.

Druga promocija, odnosno sekondijera filma, bit će na našem BPW Božićnom druženju kod naše drage laureatkinje Lorene Boljunčić u Kući istarskog maslinovog ulja, Istarska ul. 30, Pula u petak, 10.12.2021. u 18 sati, pod strogim epidemiološkim uvjetima. Rezervirajte si datum, a detalji ćemo vam javiti naknadno.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.