Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Drago nam je da smo se mogle vidjeti uživo i online na godišnjoj skupštini. Odluke sa skupštine objavit ćemo na našoj web stranici, a ovom se prilikom želimo iskreno zahvaliti našoj bivšoj potpredsjednici Viviani Benussi, našoj rizničarki Valeriji Varga Radetić i našoj članici Izvršnog odbora Loredani Krbavčić, kojima prestaje mandat.

Nakon ove godišnje skupštine, u novom ustrojstvu IO BPW su osim predsjednice Alide Perkov (predsjednica) i članice Danijela Križman Pavlović, Patrizia Šegon, Darija Božac Marjanović, Darinka Buršić, Dragica Lukin, Izabela Vitasović, Nela Načinović, Nives Tomišić, Mojca Tavčar Benčić, Tiziana Paris; Michela Buršić Lisjak, Edita Dolfini i Elida Cerovac Bakiš.

BPW Club iz Verone želi jačati kontakte s nama na poslovnom i kulturnom planu. Pozvani smo na sajam Vinitaly, predsjednica FIDAPA BPW San Bonifacio Verona Marisa Sagiotto uskladila je s nama program prvog susreta 04.06.2021.u 20,30 sati. Zoom adresa je u nastavku teksta, tijekom ovog susreta predstavit će nam se njihove članice,

Argomento: FIDAPA San Bonifacio e Pula - Gemellaggio

Ora: 4 giu 2021 08:00 PM RomaEntra nella riunione in Zoom
https://us02web.zoom.us/j/84842622982?pwd=UDltN0lBLy9nS0x0bjcrZ0VFWk05dz09ID riunione: 848 4262 2982

Passcode: 292391

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Verona-Pula.pdf)Verona - Pula

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.