Naturalissima

Proizvodnja prirodne kozmetike

Kategorija:

Naturalissima – Obrt za proizvodnju, masažu i trgovinu

Vlasnica: Blanka Matković

Adresa: Osipovica 32, 52203Medulin

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)98 260 637

Mail: naturalissima65@gmail.com

Web: http://www.naturalissima-cosmetics.com

Djelatnosti:

Još od antičkih vremena, prirodna ulja su omiljena sredstva za njegu kože, a zapadnjačka kozmetika ih je samo ponovno otkrila. Za razliku od mnogo razvijenije komercijalne kozmetike, prirodna se je počela razvijati tek posljednja 2 desetljeća.

Od trenutka kad sam osjetila koliko odgovara mojoj dehidriranoj i alergijama sklonoj koži, stalno je koristim i mišljenja sam da ne postoji niti jedan sintetski sastojak koji bi adekvatno zamijenio prirodne sastojke, nahranio, hidratizirao i regenerirao kožu onako kako je to u stanju napraviti kvalitetna prirodna kozmetika.

Prednost prirodne kozmetike je u tome što ona koristi masnoće srodne masnoćama naše kože, prirodne ovlaživače i emulgatore, biljne ekstrakte, kvalitetna bazna i eterična ulja, hidrolate i odustaje od sintetskih konzervansa, umjetnih boja i mirisa, mineralnih ulja i svih ostalih sastojaka koji mogu uzrokovati razne kožne probleme, ali i djelovati generalno toksično.

Tvari iz prirodne kozmetike koža prepoznaje i ugrađuje ih u svoje stanice, što nije slučaj sa komercijalnom kozmetikom.

Prava prirodna kozmetika ne uzrokuje ovisnost kože, već djeluje tako da potiče kožu kako bi sama proizvela kolagenska i elastinska vlakna, sprječava gubitak vlage i stvara lipide koji su joj potrebni za zaštitu od vanjskih utjecaja.

U vrijeme kad se sve više vraćamo prirodnim alternativama u njezi kože, važno je prepoznati biljna i eterična ulja visoke kakvoće, potvrđene pod nadzorom specijalista kontrole kvalitete i ispitivanja lijekova prema farmakopejskim propisima.

U proizvodima za njegu lica i tijela, Naturalissima koristi isključivo organska hladno prešana biljna i eterična ulja, bez umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida, ne sadrži tvari životinjskog porijekla.

Isprobajte i uvjerite se

Vaša Naturalissima

Scroll to Top