Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Rim

Aktivnosti BPW kluba se intenziviraju, pa vas obaviještavamo o kronologiji nadolazećih događanja.

Zahvaljujući zajedničkim pripremama našeg BPW tima volonterki, 1.ožujka 2019. imali smo vrlo lijepo i nezaboravno obilježavanje 18 obljetnice BPW, što je popratio Regional express i na čemu zahvaljujemo: http://www.regionalexpress.hr/site/more/obiljezhena-18.-godishnjica-bpwa-pula?fbclid=IwAR3IBbQbBrpwDcRX8GItbkx-iXpD3e9AfjLo1A6uiTeHEGKwfasmWCJIzas. Osim toga našu su obljetnicu popratili Medulin FM, Glas Istre, na sam dan žena i Radio Maestral.

Naša BPW članica Vlasta Urban Tripović poziva nas na obilježavanje Bokeljske večeri 16.3.2019. u 19 sati. Pozivnica sa svim detaljima nalazi se u privitku, pa ljubazno molimo da se izravno prijavite.

Članice delegacije BPW Pula boravit će u Rimu/Beneventu od 20.-24.03.2019. Na susretu s članicama dva kluba FIDAPA -BPW Rim razgovarat će se o mogućem kulturnom projektu "Dvije arene" i ostalim vidovima poslovne i prijateljske suradnje. Naše članice imat će i jedinstvenu prigodu razgledati dva iznimna kulturna spomenika, u koje pristup imaju samo najviše delegacije. Nadalje, održat će se susret u Campidoglio na temu "Žene iz Pule - Istre - u Rimu: poveznica u radu, pravima i uspomenama." Na poziv senatora Maurizio Gasparri i u suradnji s ANVGD Roma članice delegacije posjetit će Palazzo Madama i imati susret u Senatu Republike Italije te razgovarati na temu Žene i institucije, Ženski svijet između povijesti, kulture i sjećanja u perspektivi Europskih država.

Članice kluba putuju za Banovinu (Viduševac, Glina) u subotu, 13.04.2019. Naši domaćini (Udruga žena Banovine) osigurali su sve obroke u Viduševcu i Glini ljubaznošću njihovog Udruženja obrtnika.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.