Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Drago nam je da smo se mogle vidjeti uživo i online na godišnjoj skupštini. Odluke sa skupštine objavit ćemo na našoj web stranici, a ovom se prilikom želimo iskreno zahvaliti našoj bivšoj potpredsjednici Viviani Benussi, našoj rizničarki Valeriji Varga Radetić i našoj članici Izvršnog odbora Loredani Krbavčić, kojima prestaje mandat.

Pozivamo vas na redoviti mjesečni sastanak članica BPW Prvi hrvatski klub Pula koji će se održati u petak, 28.05.2021. u 18 sati na Stanciji Buršić u Vodnjanu. Na dnevnom redu je godišnja skupština, izvješće o realizaciji objedinjenog BPW Promo filma, informacije o planiranom druženju članica na brodu u lipnju 2021., ponuda bratimljenja BPW kluba San Bonifazio Verona i studijsko putovanje na sajam Vinitaly u Veronu, te razno.

Pozivamo vas na Zoom radionicu u petak 14.05.2021. u 19:30 sati s dnevnim redom: Mobing (Vana Dominis, gestalt psihoterapeut), Kako pisati blog, tips & tricks (Edita Dolfini, konzultantica), aktivnosti u pripremi promo filma (Izabela Vitasović ).

Podsjećamo vas i da si rezervirate datum za Hibridnu godišnju skupštinu BPW, u petak 28.05.2021. u Vodnjanu.

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.