Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Pozivamo vas na Kaiserball! Povodom 110 obljetnice otvaranja nove zgrade Marine Kasino, u Domu hrvatskih branitelja, u nedjelju 30. travnja s početkom u 19 sati održat će se povijesni Kaiserball. Pokrovitelji su Dom hrvatskih branitelja Pula, Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Turistička zajednica grada Pule, Povijesno pomorski muzej Istre, Udruga Viribus Unitis Pula, OPG Teraboto Vodnjan i mnogi drugi.

Želimo vas obavijestiti o događanjima BPW udrugu u veljači i na početku ožujka. Najavljujemo sljedeće susrete:

09.02.2023. u 19:00 sati - Jelena Vitasović uputila je poziv članicama BPW na obilježavanje 5. obljetnice Medulin FM, u sportskoj dvorani OŠ Medulin. U programu sudjeluju i naše članice.

Pozivamo vas da svojom nazočnošću podržite jednodnevno predstavljanje BPW poslovnih žena i poduzetnica s dostignućima u kulturi i umjetnosti na dan 29. studenoga 2022. s početkom u 18 sati u Arheološkom Muzeju u Puli.

Koordinatorica manifestacije "Istra u riječi i slici" je Nela Načinović, članica Izvršnog odbora BPW Pula . Sudjeluju sljedeće BPW članice: Grupa autora BPW Promo film, Olivera Jović, Elis Lovrić, Vesna Nežić Ružić,  Alida Perkov, Marija Ribarić, Marilena Dužman, Vesna Kovačević Fras, Nella Radoičić, Slavica Bezić.

Hvala vam na uzajamnoj podršci, poticanju i promicanju ženskoga poduzetništva!

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.