Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Promicija BPW Promo filma održana je 29.11.2021. Vjerujemo da se svi sudionici filma osjećaju vrlo ponosno što su sudjelovali u ovom za BPW važnom projektu.

Želimo se zahvaliti produkciji Medvid te Istarskoj županiji što je sudjelovala u sufinanciranju projekta. Zahvaljujemo se i Izabeli Vitasović na ogromnoj konkretnoj podršci i pomoći, svim poduzetnicama koje su sudjelovale, te malim i velikim glumcima - svima koji su vjerovali u ovu ideju, s kojom smo krenule prije pola godine na našoj godišnjoj skupštini. BPW izvršni odbor odobrio je projekt i on je već realiziran!

Svjetski dan poduzetnica obilježava se 19. studenog u sklopu Mjeseca poduzetništva. Svake godine BPW Pula tim povodom omogućuje poduzetnicama međunarodnu promociju kroz BPW Danube net i BPW AdrionNet. No u uvjetima pandemije krenulo se u virtualne vode - najprije je 2020.g. realiziran web katalog poduzetnica a ove godine snimili smo 3-minutni promo film u kojem se kroz filmsku priču reklamiraju proizvodi tridesetak naših poduzetnica.

U privitku možete preuzeti dopis za medije o jesenskim aktivnostima BPW udruge, upućen medijima koji prate rad udruge te samim time potiču i promiču žensko poduzetništvo. Kako je ova jesen vrijeme velikih aktivnosti, većina događanja objedinjena je u tom izvješću.

Osim toga, sve BPW članice ali i druge poduzetnice mogu ispuniti online BPW poduzetničku anketu na https://forms.gle/D4snZkAYckAbzFc9A 

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.