Sajam u Shabby chic stilu

Povodom Uskrsa, u dubotu 30. ožujka, Udruga zanata Maison chic organizira sajam “Proljetna romantika” na kojem će biti predstavljeno sve za uređenje doma u stilu Shabby chica.

Taj je stil danas kod nas, a i u inozemstvu, najaktualniji kada je u pitanju dizajn i uređenje interijera. Prepoznatljiv je po romantičnom ugođaju, nježnim blagim bojamai revitalizaciji starinskih predmeta. Upravo smo i mi krenuli u tom smjeru i izložbeni prostor naše Udruge, u centru Brtonigle, dekorirali ručno izrađenim unikatnim predmetima, čiji su autori naši članovi. Osim jedinstvenim proizvodima, možemo se pohvaliti da su materijali koje koristimo prirodni. Misao vodilja za organizaciju prvog takvog sajma u Istri nam je bila da kroz shabby chic stil oživimo stare zanate i predstavimo što se sve može ostvariti udruživanjem različitih profesija koristeći upravo elemente shabby chic stila.

Kako bi dodatno obogatili ponudu sajma, u goste smo pozvali renomiranu hrvatsku dizajnericu interijera koja će održati zanimljivo predavanje i kroz svoje knjige dizajna u stilu shabby chica predstaviti novitete i zainteresiranim posjetiteljima djeliti savjete. Posjetitelji će moći i zaigrati starinsku “Igru s jajima” te kupiti razne dekoracije za ukrašavanje doma za Uskršnji blagdan.

Sajam će se održati u subotu, 30.03. u Brtonigli, u budućem Muzeju vina i seljačkog stvaralaštva na adresi Mlinska 2, od 12.00 do 20.00 sati. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera. Budući da se Sajam održava u zatvorenom prostoru, održat će se i u slučaju kiše, a ako bude lijepo vrijeme, ponudit će se i mogućnost izlaganja i na otvorenom-ispred same zgrade Muzeja. Po završetku sajma organizirana je zakuska za izlagače, partnere i medije.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i predstave svoje proizvode, svoj rad i umijeće.

Prijave primamo najkasnije do 22.03. na e-mail : mcbrtonigla@gmail.com Svaki izlagač će imati na raspolaganju stol od 70 x 200 cm (4m2)i struju.

Cijena za izlagače je 350,00 kn.

Organizator zadržava pravo odbiti svakoga izlagača koji se ne pridržava duha sajma, odnosno Shabby chic stila.

Za sve dodatne informacije nazovite na 098 434 781 ili pošaljite upit na mcbrtonigla@gmail.com.

Scroll to Top