Poduzetnice iz BPW-a zajednički do uspjeha

Velik broj uspješnih poduzetnica i poslovnih žena okupio se jučer u Pazinu u Motelu Lovac, na tradicionalnom blagdanskom druženju u sklopu kojega je organizirano predstavljanje raznovrsnih proizvoda i usluga pod nazivom Lobbying for shopping.

Susret je otvorila Davorka Flego Kotiga, vlasnica Motela Lovac koja je pozdravila sve prisutne i izrazila zadovoljstvo što je u svojem objektu ugostila mnoštvo žena poduzetnica. Ines Kovačić Drndić zamjenica gradonačelnika Grada Pazina poželila je dobrodošlicu članicama BPW-a u ime gadonačelnika, a Alida Perkov predsjednica BPW-a naglasila je važnost ovog susreta.

Perkov je dodijelila i posebno priznanje Dragici Lukin , članici BPW-a za izuzetan doprinos u promociji hrvatskih poduzetnica u svijetu. U nastavku je Izabela Vitasović, Direktorica Centra poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke održala zanimljivu prezentaciju o pod nazivom “IPARD potpore za ulaganja u ruralni turizam i obnovljive izvore energije”, a Tajnica BPW-a Patrizia Šegon prezentirala je Izvješće o 7. Forumu BPW Danube net koji se održao u Beču.

Nakon toga u sklopu “Lobbying for shopping” moglo se razgledati, probati i kupiti mnoštvo proizvoda koje su stvorile vrijedne poduzetnice. Izloženi su bili proizvodi Vesna sir, pršut iz Pršutarne Buršić, kolači iz Vile Šoši iz Umaga, proizvodi od lavande iz Svijeta biljaka, maslinovo ulje i ostali autohtoni proizvodi OPG-a Fire, vino Teraboto, bilo je tu eteričnih ulja, kozmetike, unikatnih majici, nakita, cvijeća iz vrtnog centra Ures i cvječarne “Loredana” a predstavila se svojim usugama i turistička Agencija Birikina iz Rovinja, Zagrebačka banka, Zlatne ruke te Aroma studio iz Pule. Poduzetnice su uz druženje proslavile i skori ulazak iu novu godinu uz tortu “Istriana” Dragice Lukin iz Vile Šoši u Umagu.

(D.B.M.)

Članak preuzet s Regional Expressa

{gallery}stories/galerija/pazin-2012{/gallery}

Scroll to Top