Obilježavamo Svjetski dan poduzetnica

Svjetski dan poduzetnica obilježava se 19. studenog u sklopu Mjeseca poduzetništva. Svake godine BPW Pula tim povodom omogućuje poduzetnicama međunarodnu promociju kroz BPW Danube net i BPW AdrionNet. No u uvjetima pandemije krenulo se u virtualne vode – najprije je 2020.g. realiziran web katalog poduzetnica a ove godine snimili smo 3-minutni promo film u kojem se kroz filmsku priču reklamiraju proizvodi tridesetak naših poduzetnica.

Premijera Promo filma i tiskovna konferencija održat će se u ponedjeljak, 29. studenog 2021.godine u 12 sati u Zajednici Talijana Circolo, Pula.

Ponosno napominjemo da je zbirno reklamiranje naših proizvoda i usluga kroz filmsku priču projekt bez presedana. Zato zahvaljujemo cijelom entuzijastičnom BPW Timu i našim snimateljima Medvid.

Zbog epidemioloških uvjeta Stožer nam je ograničio broj prisutnih, tako da su na premijeru u Circolu pozvani samo mediji, gosti i članice koje su se promovirale. Hvala na razumijevanju!

Međutim, kako bismo omogućili našim članicama i široj javnosti sudjelovanje u premijeri, mailom ćete primiti upute za online priključivanje na premijeru.

Druga promocija, odnosno sekondijera filma, bit će na našem BPW Božićnom druženju kod naše drage laureatkinje Lorene Boljunčić u Kući istarskog maslinovog ulja, Istarska ul. 30, Pula u petak, 10.12.2021. u 18 sati, pod strogim epidemiološkim uvjetima. Rezervirajte si datum, a detalji ćemo vam javiti naknadno.

Scroll to Top