Loredana

Cvjećarna i cvjetne dekoracije, pokloni i suveniri, ekstra djevičansko maslinovo ulje

Loredana – Obrt za cvjećarstvo, trgovinu i poljoprivredu

Vlasnica: Loredana Krbavčić

Adresa: 1. maja 7, 52420 Buzet

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)52 662 552, +385 (0)98 214 188, +385 (0)91 221 4188

Mail: loredana@loredana.hr – loredana.krbavcic@gmail.com

Web: www.loredana.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/loredana.buzet

Djelatnosti:

Loredana nudi cvijeće, bombonjere i balone za sve značajne datume u vašem životu – rođenje, krštenje, vjenčanja, rođendane, imendane, godišnjice i brojne druge prigode. Za vaše vjenčanje dekoriramo crkvu, prostor za večeru u restoranu i na otvorenom, automobile i sva druge prostore prema vašim potrebama i željama. Aranžiramo vijence, cvjetne aranžmane i druga cvjetna i dekorativna obilježja za grobna mjesta te osmrtnice i posljednje pozdrave objavljene u novinama, uređujemo grobno mjesto, polažemo cvijeće i palimo svijeću u vaše ime.

Nudimo i poklone i suvenire: originalni istarski nakit (Buzetska naušnica, nakit inspiriran glagoljicom i sl.), ukrasnu i uporabnu keramiku i staklo, slike Harija Ivančića, torbe, novčanike, kišobrane, marame, šalove. Začinjeno, kantarionovo i extra djevičansko maslinovo ulja možemo po želji upakirati u bilo kakav uporabni ili ukrasni predmet prema vašim željama. Aranžiramo prigodne košarice ili škrinje s istarskim blagom.

U našem starom obiteljskom masliniku uzgajamo masline za naše ekstra djevičansko maslinovo ulje od sorti leccino, istarske bjelice, frantoia i pendolina. Kvaliteta našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja prepoznata je i potvrđena mnogim priznanjima a posebno smo ponosni što je naše ulje uvršteno u jedini svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI 2018.

Scroll to Top