BPW newsletter 10/23

U srcu smo sezone, traje turistička žetva, a uspješni poslovi sklapaju se i u drugim djelatnostima. BPW klub već se sprema za nove aktivnosti nakon ljetne pauze.

Evo novosti:

*Otvaramo novu rubriku na našoj osvježenoj web stranici www.bpw.hr: Poslovni uspjesi članica od uključivo 2022.g. nadalje. 

Pošaljite predsjednici kluba Alidi Perkov na bpwpula@gmail.com sljedeće podatke : ime i prezime, poslovni subjekt,  i osvojene nagrade, priznanja…, i eventualni link u medijima o tom priznanju.

*Petak 25.kolovoz 2023. u 19 sati, restoran Bodulka -Šišan (https://velanera.hr/restoran/):  Tradicionalni BPW Cocktail & Finger food party u žutom povodom obilježavanja 92. obljetnice BPW International.  To će biti i prigoda da vas tradicionalno počastimo pjenušcem. Molim da  se prijavite do 20. kolovoza radi rezervacije mjesta Patriziji Šegon na bpwtajnica@gmail.com. Cijena Cocktail & Finger food party je 20 €.

*23. rujna 2023. – Poslovni susreti BPW Pula i poduzetnica Krka “Žene za otok”. Na poziv predsjednice Jovane Čutul održati će se poslovni susreti  BPW Pula i  Žene za otok, s kojima smo se već družile na kongresu Selce i na Žitnoj lađi u Karlovcu.

Program 23. rujna:

 7,00 polazak iz Pule s parkirališta Konzum (ex Mercator)
10,00 dolazak u Krk/Coffee break hotel Maritim
10,30 – 11,30 uzajamno predstavljanje  članica, Lobbying for shopping te potpisivanje okvirnog sporazuma o suradnji između BPW Pula i Žene uza otok
12,00 – 14,00 odlazak na ručak i umrežavanje
14,30 -17,00 razgled znamenitosti otoka: Košljun, Vrbnik – Kusshh dućan, Kuća vina Ivan Katunar i Stara jezgra
Nakon toga polazak za Pulu.

Radi rezervacije autobusa i restorana, molimo da do 1. rujna prijavite svoje zanimanje za ovaj poslovni izlet interes Patriziji Šegon na bpwtajnica@gmail.com. Cijena povratne karte je 33 €, od čega će se do 7. rujna na ŽR BPW Pula uplatiti avans od 10 €, a ostatak pri ulasku u autobus.

*Listopad je rezerviran za predavanja/predstavljanja BPW članica, stoga očekujemo prijavu vašeg interesa za javno predstavljanje vaše djelatnosti u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA),  koje ćemo medijski promovirati. Za dodatne informacije kontaktirajte Alidu Perkov.

*Studeni je mjesec kulture, stoga s našim BPW članicama organiziramo 2. susret “Istra u riječi, slici i glazbi”, kojeg će kao i 2022.g. koordinirati Nela Načinović, e-mail: nela.nacinovic@gmail.com, mob 098366504.  Kod prijave vaših umjetničkih djela molimo da je njihov sadržaj u skladu sa Statutom i etičkim kodeksom BPW: dakle da sadržaj ne vrijeđa ničije vjerske, nacionalne ili rodne osjećaje, poštujući da smo nestranačka, nevladina, nevjerska, nepolitička i  međunarodna udruga.

*Napominjemo da pravo na korištenje navedenih usluga imaju samo BPW članice tj. članice koje su uplatile članarinu za 2023. g.

Scroll to Top