19. Izložba HISTRIA 2012.

Obavještavamo Vas da će se 19. izložba hrane, pića i ugostiteljske opreme HISTRIA 2012 u organizaciji HGK ŽK Pula održati 09.-11. veljače 2012. u Puli, Dom hrvatskih branitelja, Leharova 1.

Gospodarska Izložba okuplja tvrtke obrte, poljoprivredna gospodarstva koja se bave proizvodnjom i prodajom hrane, proizvodnjomi prodajom alkoholnih i bezalkoholnih pića, proizvodnjom i prodajom ugostiteljske opreme, proizvodnjom i prodajom ambalaže, proizvodnjom i prodajom tekstila za ugostiteljstvo, turističkom djelatnošću (restorani, hoteli, agroturizmi), nosioce eko, hrvatska kvaliteta, izvorno hrvatsko, otočni proizvod, superbrands, halal, košer, IQ i dr. znakova kvalitete i ostalih proizvoda koji bi se svojom ponudom uklopili u izložbu.

Izložba Histria prerasta u izložbu prodajnog karaktera na kojoj će se direktno nuditi proizvodi tvrtki, obrta i obiteljskih gospodarstava. Održati će se na novoj lokaciji u Domu hrvatskih branitelja, Leharova 1 u samom centru grada, čime dobiva mogućnost većeg izložbenog prostora te trodnevno trajanje izložbe. Cijena m² uređenog izložbenog prostora ostaje 500,00 kn + PDV.

Pozivamo sve nosioce znakova eko, hrvatska kvaliteta, izvorno hrvatsko, otočni proizvod, superbrands, halal, košer, IQ i ostalih znakova kvalitete kao i proizvođače koji prvi put predstavljaju novi proizvod na sajmu 2012.god. kako bi ih posebno istaknuli u dijelu izložbe. Na sajmu će se dodijeliti posebno priznanje izlagačima koji po prvi puta izlože inovativni proizvod namijenjen tržištu. Obrazac za prijavu nalazi se u privitku ovog članka. Molimo izlagače da prijavu izvrše najkasnije do 25. siječnja 2012. godine (srijeda).

Poslovni susreti održati će se drugog dana izložbe 10.02.2012. na istoj lokaciji. Prema iskazanom interesu prijavljenih ŽK Pula umrežiti će odgovarajuće potencijalne poslovne partnere s ciljem uspostave kontakta i razgovora između hrvatskih proizvođača hrane, pića, ugostiteljske opreme i malog turizma te inozemnih i domaćih kupaca navedenih proizvoda i usluga. Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno a prijave su moguće do petka 20.12.2011. godine.

u sklopu izložbe održavat će se prezentacije, seminari i radionice. Zainteresirani mogu prezentirati svoje proizvode posjetiteljima i izlagačima. Program će se odvijati prema rasporedu stoga se mole zainteresirani da se putem prijavnice registriraju. Prijavnicu iz privitka ovog članka treba dostaviti faxom ili emailom do 25.siječnja 2012. god.

Scroll to Top