Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Udruga "Jedra" sklopila sporazum o suradnji s udrugom žena iz Pule

objavljeno 14.07.2010. u Varaždinskim vijestima

Klikni za uvećanjeVaraždinska udruga "Jedra", neprofitna organizacija čiji je cilj promicati žensko poduzetništvo, potpisala je sporazum o suradnji s udrugom poslovnih žena BPW iz Pule.

- Naša udruga, osnovana 2009. godine, razvija i provodi ekonomske projekte za unapređivanje poslovanja te razvija socijalne projekte za poboljšanje kvalitete života i zdravlja. Udruga ima i programe za edukaciju fizičkih i pravnih osoba, a razvija i programe suradnje s drugim takvim udrugama u zemlji i inozemstvu – istaknula je predsjednica Udruge "Jedra" Dušanka Čirić.

Početkom ove godine osnovan je i Klub poslovnih žena Udruge „Jedra“, koji članicama pomaže pri promoviranju proizvoda i usluga te pri stvaranju novih poslovnih kontakta te partnerstva.

Iako djeluje tek pola godine, Klub poslovnih žena već ima 25 članica, afirmiranih u našem poslovnom okruženju.

Udruga je 19. lipnja sklopila i svoj prvi sporazum o suradnji, i to s Međunarodnom organizacijom poduzetnica i poslovnih žena BPW koja djeluje u Puli, s kojom je dogovoren i uzvratni posjet Varaždinu, što će pripomoći daljnjem promicanju i unapređenju ženskog poduzetništva u našoj zemlji.

I.Č.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.