Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Poštovane članice BPW Pula, spettabili socie, pozivamo vas na redoviti sastanak u petak 29.04.2022. g. s početkom u 17 sati u objektu Vesna sir Loborika, sa sljedećim programom: okupljanje članica (17:00), Godišnja skupština - Poziv u privitku (17:30), Lobbying for shopping i večera (18:00).

Za večeru se trebate prijaviti kod Vesne sir, na mobitel 091 253 5891. Pravo glasa na godišnjoj skupštini imaju članice koje su podmirile članarinu za 2022. godinu. Ukoliko ne možete nazočiti skupštini, moimo vas da tajnici Patriziji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. pošaljete pošaljete informaciju koga ste ovlastili da glasa u vaše ime.

Nakon godišnje skupštine objaviti ćemo priopćenje za tisak. Molimo vas da predjsednici BPW Pula ma e-mail do utorka 26.04. pošaljete popis vaših poslovnih uspjeha, priznanja, nagrada, medalja i slično koje ste ostvarili  u pandemijskim  2020. i 2021. godini. Te ćemo podatke predstaviti medijima, jer naš je cilj promicanje i poticanje naših članica.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.