Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Poštovane članice BPW Pula, vjerujemo da ste uspješno krenule u post-pandemijsko poslovno razdoblje. Do kraja 2020. godine očekuje nas više aktivnosti na koje vas želimo podsjetiti. Sve ste primile e-mail poruku s detaljnim inoformacijama i kontakt podacima za pojedine aktivnosti. Prije i nakon ljetne pauze, očekuju nas sljedeće aktivnosti:

  • U petak 19.06.2020. u 18 sati Team building u Vižuli (Medulin).
  • U petak 26.06.2020. u 18,00 sati u Vodnjanu, u vinariji naše članice Izvršnog odbora Izabele Vitasović, organizira se neformalno predstavljanje naših mladih Young BPW.
  • U petak 02.10.2020.godine održati će se 3. Forum BPW AdrionNet, u sklopu Obrtničkog sajma. Forum će biti kombinacija fizičkog i virtualnog sastanka.
  • Sredinom 10 mjeseca organiziramo poslovne susrete naših BPW članica sa poduzetnicama sjeverne i sjeverozapadne Istre te posjeta Kaštelu Pietrapelosa.

I na kraju lijepa vijest za naš poslovni katalog - promoviran je na web stranicama BPW Europe, BPW International, Istarske županije, Obrtničke komore IŽ, IDA-e. Hvala svim institucijama na suradnji i podršci. Stigao mi je  pismeni poziv Svjetske banke za virtualno predstavljanje našeg poslovnog web kataloga na Međunarodnoj video konferenciji u petak 19.06.2020. Najavljeno je još takvih poziva pa predlažemo da kao BPW članice što prije iskoristite mogućnost vašeg besplatnog  oglašavanja o trošku BPW Pula.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.