Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but phocagallery/skupstina-2017 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

BPW skupštinaU četvrtak 01.06.2017. godine, u Dvorani Luciano Delbianco, Riva 6, Politehnika Pula, održana je godišnja skupština BPW kluba. Nakon skupštine dr.sc. Alida Perkov, predsjednica Udruge poslovnih žena BPW (Business and Professional Woman) Prvog hrvatskog kluba Pula, održala je predavanje na temu "Žensko poduzetništvo i umrežavanje kroz "EU makroregije".

Poslije predavanja u prostoru stalne izložbe Politehnike "Tri stoljeća Pule kroz tri kućna broja" održano je degustacijsko predstavljanje članica BPW Pula koje će uskoro u sklopu projekta "Sensi, saperi, sapori" uskoro svoje proizvode i usluge predstaviti u talijanskom gradu Bariju, na sljedećem stručno-poslovnom putovanju udruge. Predstavile su se Vesna Grubešić - Vesna sir iz Loborike, Darinka Buršić iz Pršutane Milan i stancije Buršić - Istarski gušti u Vodnjanu, Mirjana Kotiga - tartufi iz Motovuna, Izabela Vitasović - sa uljima i vinima Teraboto iz Vodnjana , Dragica Lukin - predsjednica Udruge slastičara Hrvatske te predsjednica privatnih iznajmljivača SZ Istre sa slatkim programom, te Tea Haler sa dekoracijama i wedding organizacijom.

{gallery}phocagallery/skupstina-2017{/gallery}

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.