Muzej maslinova ulja

Godišnja skupština i redovni sastanak BPW Pula

Pozivamo vas na sastanak BPW Prvi hrvatskog kluba Pula koji će se održati u četvrtak 01.06.2017. godine s početkom u 18 sati u Dvorani Luciano Delbianco, Riva 6, Politehnika Pula. U sklopu sastanka održat će se godišnja skupština BPW kluba, a zatim će članice dobiti informacije o pogodnostima za članice, te će se raspraviti pitanja i prijedlozi članica.

U 19 sati će se u istoj dvorani održati javno predavanje na temu “Žensko poduzetništvo i umrežavanje kroz Europske makro-regije”. Na javno predavanje bit će pozvani svi zainteresirani građani. Predavačica je dr.sc. Alida Perkov.

U 19,45 će se u prostoru stalne izložbe Politehnike “Tri stoljeća Pule kroz tri kućna broja” održati Degustacijsko predstavljanje članica BPW Pula. Predstavit će se Stancija Buršić, Villa Soši, OPG Teraboto, Vesna sir, Udruga maslinarki Istarske županije (koji su partneri – članice BPW Pula) i druge članice. Izložbom, uz domaćina Politehniku Pula, koordiniraju BPW članice Tea Haler (Haler vjenčanja, mob. 098-534-214) i Gledis Šprah, kojima se kao članice BPW možete prijaviti ukoliko želite opskrbiti našu degustacijsku izložbu dodatnim prehrambenim artiklima i prospektima vaše djelatnosti.

Scroll to Top