Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Pozivamo vas da svojom nazočnošću podržite jednodnevno predstavljanje BPW poslovnih žena i poduzetnica s dostignućima u kulturi i umjetnosti na dan 29. studenoga 2022. s početkom u 18 sati u Arheološkom Muzeju u Puli.

Koordinatorica manifestacije "Istra u riječi i slici" je Nela Načinović, članica Izvršnog odbora BPW Pula . Sudjeluju sljedeće BPW članice: Grupa autora BPW Promo film, Olivera Jović, Elis Lovrić, Vesna Nežić Ružić,  Alida Perkov, Marija Ribarić, Marilena Dužman, Vesna Kovačević Fras, Nella Radoičić, Slavica Bezić.

Hvala vam na uzajamnoj podršci, poticanju i promicanju ženskoga poduzetništva!

Nakon našeg aktivnog sudjelovanja u povijesnom balu 8.10.2023. te posjete Saboru 19.10.2022., na kraju godine nastavljamo s redovitim mjesečnim aktivnostima.

Početkom rujna 1902. godine car i kralj Franjo Josip I. zadnji je put posjetio Istru te je sa svoje carske jahte "Miramar" usidrene u Ližnjanskom akvatoriju promatrao 4000 vojnika koji su sudjelovali u važnoj vojnoj vježbi čiji je cilj bio procijeniti i sagledati potencijalnu opasnost od pomorskoga desanta na istočnu obalu Istre.

Kako bi se ta obljetnica dostojno obilježila pred mjesec dana u prostorijama Turističke zajednice Općine Ližnjan otvorena je izložba fotografija o Ližnjanu pred Veliki rat, a na ližnjanskim je Punticama otkrivena informativna ploča o vojnopomorskim manevrima na području Ližnjana. Uslijedila je i izložba fotografija u Čitaonici kluba umirovljenika Pula pod nazivom "Gospodarstvo Pule od sredine 19. stoljeća do 1. svjetskog rata“.

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.