Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Koronavirus - Mjere za pomoć gospodarstvu

Mjere
Mjere
Mjere

Poštovane članice BPW Pula, vjerujemo da ste uspješno krenule u post-pandemijsko poslovno razdoblje. Do kraja 2020. godine očekuje nas više aktivnosti na koje vas želimo podsjetiti. Sve ste primile e-mail poruku s detaljnim inoformacijama i kontakt podacima za pojedine aktivnosti. Prije i nakon ljetne pauze, očekuju nas sljedeće aktivnosti:

Na Stanciji Buršić održana je 30.05.2020. godišnja skupština udruge BPW Pula, na kojoj je iznesen plan rada kluba za 2020. godinu.

Za BPW Pula, 2020. godina trebala je biti u duhu sumiranja 20. obljetnice djelovanja prvog kluba poslovnih žena i poduzetnica u Hrvatskoj. Godinu dana pripremao se 3. Međunarodni Forum Jadransko Jonske Regije u Puli, pod pokroviteljstvom European Parliament - Renew Europe Group, Ministarstva turizma RH, Istarske Županije, Grada Pule, Obrtničke komore IŽ i Istarske razvojne agencije. Forum s oko 200 sudionica trebao se održati 27. ožujka 2020, no morao je biti odgođen zbog izvanrednih epidemioloških uvjeta, te su svi sastanci Izvršnog odbora i članstva preneseni na online komuniciranje. Forum je na koncu u suradnji s Obrtničkom komorom Istarske županije odgođen za 2. rujan 2020., kad će se održati kao paralelni događaj Obrtničkog sajma.

Pozivano vas da prisustvujete godišnjoj skupštini BPW Pula koja će se održati u Pršutarni Buršić u Vodnjanu u subotu 30.05.2020.u 16 sati.

U dogovoru s vlasnicom objekta i našom članicom Darinkom Buršić te u skladu s mjerama Stožera organizirati će se Lobbying for shopping. Obzirom da je zbog mjera limitiran broj sudionica, ljubazno vas molimo da se za sudjelovanje prijavite na vrijeme.

Mlade znanstvenice obaviještavamo da se u okviru Pazinskog memorijala u Pazinu 24. rujna, 2020. priređuje znanstveni skup "Žena u društvenom, kulturnom i gospodarskom životu Istre". Obrazac prijave možete preuzeti u privitku ovog članka.

U petak, 22.05.2020. u 20,30 organizirat će se BPW video konferencija na temu međusobnog upoznavanja obzirom da smo u posljednje vrijeme dobili mnogo novih članica. Pozive za uključenje (pripremite se u 20:15 sati) poslat ćemo onim članicama koje se prijave do petka 22.05.2020. ujutro.

ban adrionnet bpw

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.