Business women

BPW Newsletter br. 8, rujan 2022.

Približava se mjesec poduzetništva, s posebnim naglaskom na dan ženskog poduzetništva. BPW Pula sudjeluje u raznim aktivnostima u listopadu 2022. Zajedno smo pripremili nekoliko događanja, jer gospodarstvo ima mnogo lica.

1. Revalorizacija kulturne baštine u cilju dodatnog oplemenjivanja turističke ponude (BPW je jedna od pokrovitelja). Pozvane ste na sve evente:

subota, 8.10.2022.u 9 sati – znanstveni skup u Zajednici talijana Šišan: “Austrougarske vojne investicije kao čimbenik razvoja Istre”

subota, 8.10.2022.u 13.sati – utvrda Monte Madonna / Svetica: Obilazak, voditelj Zlatko Devedžić

subota, 8.10.2022. u 18 sati – Povijesna večer u Vela Neri, gdje je poželjno (ali ne obvezno) pojavljivanje u kostimima s početka 20.st. Cijena tematske večere u habsburškom stilu uz pratnju glazbe iz habsburškog razdoblja je 180 kn. Prijave za večeru kod Dule Černjula na 091 208 6211. BPW je o svom trošku i uz sufinanciranje Povijesnog muzeja naručio 11 kostima koje su nosile pulske dame 1902.g. (sve povodom šireg projekta 120. obljetnice manevara u Ližnjanu i posjete Cara Franje Josipa).

2. Četvrtak 13.10.2022. u 18.30 sati u restoranu Bonaca Pula, Ivana Matić, vlasnica Matić savjetovanje d.o.o. i portala Women in Adria poziva nas na večeru za poduzetnice. Osim druženja bit će održana i modna revije brenda Coma (traže se modeli). Cijena večere je 300 kn, možete se direktno prijaviti na ivana@womeninadria.hr.

3. Srijeda 19.10.2022. u 11 sati članice BPW Pula, zahvaljujući angažmanu Saborske zastupnice Katarine Nemet i uz sudjelovanje Marinelle Bašić, organizirano posjećuju Sabor. Polazak je u 6 sati iz Pule, organizatorica puta je Darija Čelić Trajčeski. Molim sve koje su se prijavile da na mail bpwpula@gmail.com odmah pošalju svoj OIB. Održat ćemo prezentaciju članovima Saborskog Odbora za gospodarstvo i Odbora za ravnopravnost spolova. Tema naše prezentacije je Internacionalizacije mikro i malih poduzetnica BPW Pula kao primjer dobre prakse. Ujedno ćemo predstaviti naše projekte Lobbying for shopping, BPW Web katalog Istarskih poduzetnica i Promofilm istarskih poduzetnica. Nakon prezentacije slijedi studijska posjeta Samoboru – primjeru uspješnog kontinentalnog turizma.

Otkazano je studijsko putovanje na 5. Forum BPW Mediterana zbog nedostatnog interesa članica.

Molimo one članice koje se još nisu uključile u Viber grupu BPW Lobbying for shopping za brze i kratke informacije da svoj broj mobitela jave Alidi Perkov. Hvala.

Scroll to Top