Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Drage naše članice, pred nama je dinamična jesen s brojnim događanjima, od kojih vam izdvajamo sljedeće:

Subota 08.10.2022. u 18 sati Povijesni bal u Vela Neri Šišan. Poželjni su povijesni kostimi, prijave za večeru kod Dule Černjula na 091 208 6211. Ujutro je znanstveni skup posvećen valorizaciji vojnopomorske baštine s početkom u 9:00 sati u Zajednici Talijana Šišan. Ulaz slobodan.

Četvrtak 13.10.2022. - imamo poziv Ivane Matić iz Women in Adria, za večeru u Puli. Detalje ćemo vam javiti čim ih dobijemo.

Listopad/studeni - posjetit ćemo Sabor RH i Team building u Samoboru, u organizaciji Marinelle Bašić i Katarine Nemet. Detalje ćemo vam javiti čim ih dobijemo.

Četvrtak 17.11.2022. do nedjelje 20.11.2022. putujemo na 5. Simpozij BPW Mediterana. Cijena All Inclusive je 1150 eura. Pretprijave se primaju do 26.9.2022., kako bismo vidjeli kakvo je zanimanje za ovo putovanje. Detalji su u privitku, a pretprijave šaljite isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., ili mobitel 091 444 0050. Organizatori i agencija spremaju nam lijepi program, veselimo se druženju!

Koncem studenog 2022. prema dogovoru organiziramo predstavljanje "Žene i kultura", BPW članica umjetnica iz područja poezije, proze, slikarstva, glazbe i ostalih vidova umjetnosti i kulture. Svaka članica može prijaviti jednu umjetničku sliku ili rad, ili dvije pjesme do najviše 5 minuta, odnosno predstaviti vlastitu prozu oko 5 minuta. Koordinatorica događanja je Nela Načinović, prijave šaljite na mobitel 098 366 504 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Vidimo se!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.