Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

U sljedećem (jesenskom) periodu očekuje nas nekoliko aktivnosti, a došlo je i do jedne odgode.

Studijsko putovanje u Veronu na Vinitaly special odgađa se do proljeća 10-13.04.2022., ali istovremeno se i dalje uspješno razvija projekt partnerstva između FIDAPA BPW San Bonifacio Verona i BPW Pula pod nazivom Due Arene. Na tu temu predsjednica BPW Pula Alida Perkov imala radni sastanak u Veroni 17.09. s predsjednicom Marisom Saggiotto te s predsjednicom Udruge poljoprivrednih proizvođačica Coldiretti podružnica Verona Stefaniom Barana.

U subotu 02.10.2021. organizira se poslovno druženje s BPW članicama Buzeštine (organizatorica Marija Ribarić) i Umaga (organizatorica Dragica Lukin). Obavijest možete pogledati u privitku ovog teksta. Radi planiranja autobusa, ulaznica i ručka, molimo vašu prijavu najkasnije do 26.09.2021. Za prijevoz autobusom trebate se javiti Dariji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. a za ukupnu prijavu (uključujući i one koje dolaze autom) tajnici Patriziji Šegon.

Naša članica Nizama želi nas počastiti na njenom imanju, Premanturska 232, Pula, u četvrtak 14.10.2021 u 17 sati. Cijenimo Nizamin poziv, te vas molimo da se izravno prijavite Nizami na 098 367 055.

U studenom 2021., povodom Svjetskog tjedna poduzetništva te ukoliko COVID mjere to dozvole, organizirat ćemo hibridno savjetovanje o aktualnostima u gospodarstvu s mogućnošću postavljanja pitanja.

Molimo i sve članice koje su slučajno izostavljene iz Viber grupe BPW Lobbying for Shopping, preko koje često dobijate kratke informacije, da pošalju svoj broj mobitela Alidi Perkov kako bi bile dodane u tu grupu.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.