Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Poštovane članice BPW Pula, umjesto našeg fizičkog sudjelovanja na hibridnom 4. Forumu BPW AdrionNet 24.09.2021., na njemu ćemo sudjelovati virtualno. Pri tom BPW Pula ima istaknutu ulogu - naša predsjednica Alida Perkov otvara BPW AdrionNet prigodnim pozdravom, a u samom programu sudjeluju Edita Dolfini, Izabela Vitasović, Mojca Tavčar Benčić, i sve članice koje imaju svoje proizvode/usluge na web katalogu, uz pojedinačne YouTube kreacije.

 
 
U prilogu objavljujemo:
- Program skupa
- Prijavnicu koju trebate poslati organizatoru, našoj Giusy Seiditi do kraja tjedna.
- Link na Zoom.
 
Želimo vas i obavijestiti da su neke naše članice imenovane i odabrane kao članice u stalnim odborima pri BPW International: Edita Dolfini (za razvoj, obrazovanje i zaposlenost), Tiziana Paris (za Ujedinjene nacije)  i Alida Perkov (za bussines, trgovinu i tehnologiju, za praćenje WEP pri Ujedinjenim Nacijama, te priznanje Gertrude Mongella).
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.