Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Drage članice, sretne smo što naša udruga funkcionira unatoč pandemijskim izazovima. Iako nas prati neizvjesnost, planiramo nekoliko događaja za naredno razdoblje, nadajući se uvijek najboljem ishodu. Osobito je dobro što se i poslovanje razvija unatoč svemu.

Želimo vas obavijestiti o projektima koji su u tijeku ili u najavi, te vas podsjetiti na razna događanja do kraja ove godine.

Naš projekt za dnimanje promo filma je u tijeku, čekamo da nam doznače odobrena sredstva pa ćemo krenuti u realizaciju projekta. Podsjećamo vas i da sve članice koje su platile članarinu za ovu godinu imaju pravo na promociju u web katalogu.

Naša predsjednica će od 09.-10.09.2021. imati predstavljanje / pozvano predavanje našeg projekta umrežavanja BPW AdrionNet na konferenciji "Računovodstvo i menadžment" u Poreču.

Što nas očekuje nakon ljeta?

24.09.2021. - Znamenite žene u Istri (2) - znanstveni skup u organizaciji Čakavskog sabora u Pazinu (predsjednica udruge sudjeluje s prezentacijom)

24.09.2021. - Palermo (Sicilija) - 4. Forum BPW AdrionNet. Sudjelovat ćemo aktivno u programu, sukladno pandemijskoj situaciji (predsjednica Alida Perkov, potpredsjednica Izabela Vitasović, Mojca Tavčar Benčić, članica IO BPW Edita Dolfini, putem video linka. Pozivamo zainteresirane članice da što prije pošalju prijavu interesa Dariji Čelić Trajčeski na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili mobitel 099 251 7452. Išlo bi se na 4 dana avionom Trst - Palermo.

02.10.2021. - Lobbying for Shopping u Buzetu i Umagu u suradnji s Marijom Ribarić i Dragicom Lukin. Prijave interesa (i za eventualnu organizacija autobusa) što prije pošaljite našoj tajnici Patriziji Šegon na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili mobitel 098 247 574.

16. - 19.10.2021. - Putovanje autobusom u Veronu za druženje s članicama FIDAPA BPW Verone, gostovanje na štandu naših veronskih kolegica na sajmu VINITALY te poslovni susreti i studijski turistički razgled Verone. Prijavite se što prije Dariji Čelić Trajčeski iz tvrtke Travelatico na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili mobitel 099 251 7452.

22.10.2021. - Popodnevni BPW party kod naše članice Nizame Mušić, Premanturska 232. Prijavite se Nizami na 098 367 055.

19.11.2021. - Sudjelovanje BPW online na Mediteranskom forumu u Cipru.

03.12.2021. - Predbožićni Lobbying for Shopping.

Za period od rujna do prosinca imamo i dosta najava predavanja, seminara naših članica i gostiju, susreta s institucijama, sudjelovanje u raznim projektima itd.

Napominjemo da ćemo se u svim aktivnostima strogo pridržavati sigurnosnih mjera.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Iz web kataloga

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.