Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Pozivamo vas na redoviti mjesečni sastanak članica BPW Prvi hrvatski klub Pula koji će se održati u petak, 28.05.2021. u 18 sati na Stanciji Buršić u Vodnjanu. Na dnevnom redu je godišnja skupština, izvješće o realizaciji objedinjenog BPW Promo filma, informacije o planiranom druženju članica na brodu u lipnju 2021., ponuda bratimljenja BPW kluba San Bonifazio Verona i studijsko putovanje na sajam Vinitaly u Veronu, te razno.

Podsjećamo da pravo sudjelovanja na skupštini, kao i sva ostala prava, imaju samo članice koje su uplatile članarinu za 2021.g, u što se računa i članarina plaćena od 01.12.2020. Ostale osobe izbrisati ćemo iz popisa članica, sukladno Statutu udruge.

Članarinu uplatite na žiro račun u Zagrebačkoj banci, HR5523600001102120073, poziv na broj vaš OIB, SWIFT/BIC: ZABAHR.

Sudionice skupštine dužne su pridržavati se epidemioloških mjera sukladno naputcima stožera. Broj sudionica je limitiran, stoga požurite s prijavom.

Molimo članice koje ne mogu nazočiti da ovlaste osobu koja će glasovati u njihovo ime.

Prijavu sudjelovanja na skupštini tj. ime osobe koju ovlašćujete da glasuje u vaše ime pošaljite tajnici Patriziji Šegon na  email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli., radi sastavljanja popisa članica.

Prijavu za laganu večeru i piće u iznosu od 100,00 kn molimo javite Mikeli Buršić Lisjak na 098 997 2999 ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.