Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

BPW Prvi hrvatski klub Pula u suradnji s Gradom Vodnjanom - Citta’ di Dignano poziva sve zainteresirane na hibridnu radionicu Digitalna transformacija - izazovi života i poslovanja u on-line svijetu, tips & tricks digitalnog marketinga i društvenih mreža koja će se voditi iz prostorija Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan u utorak 11.05.2021.od 17 do 20 sati.

Voditelji radionice: Alida Perkov, Mojca Tavčar Benčić i Izabela Vitasović.

Na radionici će se preko primjera iz prakse pokušati odgovoriti na pitanja: Što je to digitalna transformacija? Zašto se uvode digitalne tehnologije u poslovanje? Kako napredne digitalne vještine mijenjaju svijet i kako se razvijaju u našem neposrednom poslovnom okruženju i društvu?

Ljubazno molimo da pošaljete ispunjenu prijavu najkasnije do 10.05.2021. nakon čega ćete dobiti link na Zoom aplikaciju.

https://forms.gle/cY1CfkF6WoftpE3cA

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.