Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Temeljem dogovora s Izvršnim Odborom BPW Pula, a u suradnji s Obrtničkom komorom Istarske županije te sukladno odlukama Epidemiološke službe, obaviještavamo vas da je 3. Forum BPW AdrionNet odgođen na 2. listopad 2020.

Forum će biti organiziran, promoviran i potican u sklopu Obrtničkog sajma temeljem dogovora s Obrtničkom komorom Istarske županije te u suradnji sa svim pokroviteljskim institucijama.

Program, mjesto i raspored 3. Foruma BPW AdrionNet ostaje do daljnjega neizmijenjen.

Članice mogu zatražiti povrat uplaćene kotizacije ili sačuvati / zadržati uplatu za Forum.

Također vas obaviještavamo i da se trenutačno razmatra ponovna aktivacija Virtualnog Lobbying for Shopping katalog proizvoda i usluga članica i prijateljica BPW Pula kluba, o čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Čuvajmo zdravlje i solidarno očuvajmo egzistenciju!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.