Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Udruga BPW Prvi hrvatski klub Pula osnovana je 2. ožujka prije 19 godina. Zajedno smo rasli i umrežavali se. Iza nas stoji puno timskog rada, poslovnih i osobnih prijateljstava, i na tome svima hval.

Pozivamo vas na obilježavanje 19. obljetnice BPW Pula i Dana žena uz druženje, u ponedjeljak 09.03.2020. u 18 sati u Domu hrvatskih branitelja.

Neovisno o daljnjem razvoju epidemije i sudbini ovogodišnjeg održavanja, AdrionNet Forum će objaviti Digitalnu knjižicu Foruma na engleskom jeziku (Digital booklet) koja će se distribuirati na razne načine, a koja će sadržati sljedeća poglavlja: uvodničari (welcome and introductory addresses), panelisti (panelists), izlagači (expositions), izvođači (performers), sponzori (sponsors) te koordinatori i volonteri (coordination & volunteers).

Molimo sve članice koje imaju jednu od navedenih uloga da nam pošalju svoju fotografiju, ime prezime te naziv tvrtke. Hvala.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.