Business and Professional Women

Prvi hrvatski klub Pula - Associated Club Pula, Croatia

Header

Vjerujemo da ste dobro ispratile 2019. godinu, te s optimizmom zakoračile u lijepe osobne izazove i novu poslovnu godinu.

Krećemo u završnu fazu organizacije 3. Foruma BPW AdrionNet pa stoga pozivamo sve zainteresirane BPW članice na dva sastanka (jutarnji i večernji):

- petak, 10.01.2020.u 10,30 sati u Domu hrvatskih branitelja Pula radi razgleda prostora za plenarni sastanak, lobbying for shopping + izložbe + Gala večeru. Ujedno ćemo sačiniti popis volonterki za Forum, radi mogućnosti djelomične ili potpune nadoknade troškova registracije.

- utorak, 14.01.2020. u 18 sati u restoranu Stari Ribar Ližnjan, radi sažetka dogovora o Forumu i drugih sadržaja, uz mogućnost konzumiranja pizze. (Napomena: do Ližnjana preporučamo doći Šišanskom cestom).

Obzirom da su članice BPW Pula izrazile zanimanje za studijsko putovanje na Maltu (i poslovne susrete s članicama BPW Malte), na vašu ste e-mail adresu primile ponudu naše članice Darije Čelić Trajčevski (agencija Travelatico). Molimo vas da do utorka 14.01.2020. Dariji pošaljete okvirnu potvrdu radi odluke o realizaciji ovog putovanja i slanja pretprijave u BPW Malta. Prijave šaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Partneri udruge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.