Salvamana – OPG Filip Macan

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo za proizvodnju i prodaju maslinovog ulja

Salvamana – OPG Filip Macan

Vlasnici: Filip Macan (Samanta Macan)

Adresa: Antonio Smareglia 63, 52215 Vodnjan

Zemlja: Hrvatska

Tel: +385 (0)99 634 8539, +385 (0)91 581 7666

Mail: oliveoil.macan@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/oliveoil.macan

GPS: 44”57’57,9°N 13”50’52,0°E

Djelatnosti:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Macan Filip temelji se na obiteljskoj proizvodnji prepoznatljivog Premium ekstra djevičanskog maslinovog ulja “Salvamana Premium” i “Salvamana Kids” na području grada Vodnjana – Dignano u Istarskoj županiji.

Osnivači su Samanta i Filip Macan, koji su zaslužni i za cjelokupni izgled, dizajn i brend “Salvamane”.

Naziv “Salvamana” preuzet je od antičkog imena – toponima dijela Grada Vodnjana (u prijevodu “Salvamana – ruke spasenja”) na kojem se i nalaze predivni, prostrani maslinici ovog poljoprivrednog gospodarstva, a na čijim se bogatstvima i temelji proizvodnja i blagodati Salvamana Premium ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Ovo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo raspolaže sa oko 1.000 maslina, čiji su nasadi različitih starosti i sorti. “Salvamana Premium blend” čini selekcija 5 sorti maslina, Vodnjanske buže, Istarske bjelice, Karbonace, Leccina i Pendolina, čije je zeleno zlato pretočeno u tamne boce veličina 0,25L, 0,50L, 0,75L i 1L.

Prisutni su na mnogim sajmovima, smotrama i manifestacijama u Vodnjanu, Istri, Hrvatskoj, regiji i svijetu, te sudjeluju na mnogim natjecanjima, na kojima osvajaju vrhunske medalje za top kvalitetu svojih proizvoda.

Salvamana proizvodi dostupni su za degustaciju i prodaju na kućnom pragu, u Salvamana kantini, na sajmovima, te u raznim suvenirnicama, trgovinama autohtonih proizvoda i zdrave hrane, restoranima i hotelima.

Scroll to Top