Slatka Istra, četvrtak 14.08.2014. u Vižinadi

Turistička zajednica Općine Vižinada organizator je manifestacije “Slatka Istra” koja će se ove godine održati po 18. puta na Battistelinoj šterni na trgu u Vižinadi, u četvrtak 14.8. 2014. u 18.00 sati. Manifestacija “Slatka Istra” predstavlja izložbu istarskih slastica i načina njihove izrade te se afirmirala kao manifestacija koja njeguje tradiciju i potiče agroturizme i ugostiteljske objekte na ponudu takvih kolača. Osim toga, cilj manifestacije je obogaćivanje turističke ponude dodatnim sadržajima, promidžba Vižinade i Istre kao destinacije tradicijskih vrijednosti, te valorizacija i prezentacija prirodnih, kulturnih i drugih turističkih resursa ovog područja.

Vođena idejom očuvanja gastronomskog nasljeđa, naša članica Izvršnog odbora BPW Dragica Lukin pokrenula je projekt “Zlatna kroštula” u cilju afirmacije istarskog autohtonog slatkiša.

Pozivamo vas da dođete na ovu manifestaciju i tako pokažete da BPW članice podržavaju korisne projektne ideje za afirmaciju ženskog poduzetništva.

Poster
Scroll to Top