Promicanje ženskog poduzetništva

Udruga “Jedra” sklopila sporazum o suradnji s udrugom žena iz Pule

objavljeno 14.07.2010. u Varaždinskim vijestima

Varaždinska udruga “Jedra”, neprofitna organizacija čiji je cilj promicati žensko poduzetništvo, potpisala je sporazum o suradnji s udrugom poslovnih žena BPW iz Pule.

– Naša udruga, osnovana 2009. godine, razvija i provodi ekonomske projekte za unapređivanje poslovanja te razvija socijalne projekte za poboljšanje kvalitete života i zdravlja. Udruga ima i programe za edukaciju fizičkih i pravnih osoba, a razvija i programe suradnje s drugim takvim udrugama u zemlji i inozemstvu – istaknula je predsjednica Udruge “Jedra” Dušanka Čirić.

Početkom ove godine osnovan je i Klub poslovnih žena Udruge „Jedra“, koji članicama pomaže pri promoviranju proizvoda i usluga te pri stvaranju novih poslovnih kontakta te partnerstva.

Iako djeluje tek pola godine, Klub poslovnih žena već ima 25 članica, afirmiranih u našem poslovnom okruženju.

Udruga je 19. lipnja sklopila i svoj prvi sporazum o suradnji, i to s Međunarodnom organizacijom poduzetnica i poslovnih žena BPW koja djeluje u Puli, s kojom je dogovoren i uzvratni posjet Varaždinu, što će pripomoći daljnjem promicanju i unapređenju ženskog poduzetništva u našoj zemlji.

I.Č.

Scroll to Top