Predstojeće aktivnosti BPW Pula

Poštovane članice BPW Pula, vjerujemo da ste uspješno krenule u post-pandemijsko poslovno razdoblje. Do kraja 2020. godine očekuje nas više aktivnosti na koje vas želimo podsjetiti. Sve ste primile e-mail poruku s detaljnim informacijama i kontakt podacima za pojedine aktivnosti. Prije i nakon ljetne pauze, očekuju nas sljedeće aktivnosti:

  • U petak 19.06.2020. u 18 sati Team building u Vižuli (Medulin).
  • U petak 26.06.2020. u 18,00 sati u Vodnjanu, u vinariji naše članice Izvršnog odbora Izabele Vitasović, organizira se neformalno predstavljanje naših mladih Young BPW.
  • U petak 02.10.2020.godine održati će se 3. Forum BPW AdrionNet, u sklopu Obrtničkog sajma. Forum će biti kombinacija fizičkog i virtualnog sastanka.
  • Sredinom 10 mjeseca organiziramo poslovne susrete naših BPW članica sa poduzetnicama sjeverne i sjeverozapadne Istre te posjeta Kaštelu Pietrapelosa.

I na kraju lijepa vijest za naš poslovni katalog – promoviran je na web stranicama BPW Europe, BPW International, Istarske županije, Obrtničke komore IŽ, IDA-e. Hvala svim institucijama na suradnji i podršci. Stigao mi je  pismeni poziv Svjetske banke za virtualno predstavljanje našeg poslovnog web kataloga na Međunarodnoj video konferenciji u petak 19.06.2020. Najavljeno je još takvih poziva pa predlažemo da kao BPW članice što prije iskoristite mogućnost vašeg besplatnog  oglašavanja o trošku BPW Pula.

Scroll to Top