Predsjednica mreže udruga poslovnih žena Europe u BPW Pula

Novoizabrana predsjednica mreže udruga BPW poslovnih žena Europe  Anu Vicks (Estonija) posjetila je u ponedjeljak 02.08.2021. članice BPW Pula.

Predsjednica BPW Pula dr.sc. Alida Perkov predstavila je projekte udruge: pokretanje zajednice poslovnih žena Jadransko jonske regije s već održanim konferencijama u Italiji i Grčkoj , te protekle godine u Puli, na 3. Forumu BPW AdrionNet.

 Istaknula je aktivno sudjelovanje članica u projektima Lobbying for Shopping, Web katalogu poduzetnica te izradi promotivnog  filma poduzetnica. BPW Verona I BPW Pula pokrenule su ove godine realizaciju poslovnog i kulturnog projekta “Due Arene”. Članice BPW predstavile su Europskoj predsjednici svoje aktivnosti u znanosti, kulturi, turizmu i poljoprivredi.

Gđa. Vicks je prenijela inicijativu BPW Estonije za partnerstvo s BPW Pula u kompatibilnim područjima, osobito u turizmu, kulturi i diigitalizaciji.

Predsjednica Ana Vicks upoznala je i znamenitosti Pule uz sponzorstvo agencije Travelatico, nakon čega se uputila u pulski Muzej maslinovog ulja gdje je sudjelovala u degustaciji ulja.

{gallery}2021/vicks{/gallery}

Scroll to Top